Close
Search
Filters

Protecting the Bees

per page
Products

Vita Feed Gold 1lt

SKU: VA60501
Πασίγνωστο πλέον το αποτέλεσμα πολλών χρόνων έρευνας της VITA, είναι στη διάθεσή σας! Υγρή τροφή ενίσχυσης των μελισσών. Εμπλουτίζει το σιρόπι τροφοδοσίας και το κάνει να μοιάζει περισσότερο με το φυσικό νέκταρ κάνοντάς το πιο φιλικό με το εντερικό σύστημα της μέλισσας. Έτσι αυτές μπορούν να αντιμετωπίσουν μέσω του ίδιου τους του οργανισμού αλλά και να προφυλαχτούν από ασθένειες του εντερικού συστήματος. Στα πειραματικά μελίσσια που εφαρμόζεται χρόνια τώρα το Vita feed Gold δεν έχει ακόμα χαθεί αποικία από νοσεμίαση!
€46.50 excl tax
€52.54 incl tax

Fogger ANEL-FOGB AN60003Β Butane-Propane GAS Bottle

SKU: IZ00001
Φιάλη προπανίου - βουτανίου 170gr απαραίτητη για τη λειτουργία του ομιχλοποιητή ANEL- FOGB AN60003B.
€6.50 excl tax
€8.06 incl tax

Strips of Oxalic Acid with Glycerin - 20 pcs

SKU: TSS00001
€7.80 excl tax
€9.67 incl tax

American Foulbrood Test

SKU: VA6030A
Tests for Foulbrood An unresolved problem of beekeeping: AMERICAN FOULBROOD! A nightmare nobody wants to share. Diagnose by yourself in a minute whether your hives suffer from the disease. Its use is similar that of pregnancy tests. Instructions included. We also offer test for European Foulbrood.
€8.00 excl tax
€9.92 incl tax

Glue for Wasps 750ml

SKU: GE60300
Οι σφήκες και οι σκούρκοι-σερσέκια μπορούν να εξελιχθούν σε πραγματική μάστιγα για τις μέλισσες εξολοθρεύοντας τον πληθυσμό τους. Η κόλλα για παγίδες θα συγκρατήσει και τις σφήκες και τους σκούρκους-σερσέκια στην επιφάνεια που θα την εφαρμόσετε. Οδηγίες χρήσης: Σε μία επίπεδη επιφάνεια διαστάσεων τουλάχιστον 20x20cm απλώστε μία γενναία ποσότητα κόλλας (να έχει τουλάχιστον 3-4χλσ πάχος). Στο κέντρο βάλτε δόλωμα που θα έλξει τις σφήκες, αλλά όχι τις μέλισσες. Κομμάτια ψαριού, κιμάς και μερικές γατοτροφές είναι ιδανικά δολώματα. Όταν η επιφάνεια της παγίδας γεμίσει με έντομα ή εάν λόγω υγρασίας ή θερμοκρασίας η επιφάνεια της κόλλας γίνει υδαρή θα πρέπει να φτιάξετε καινούργια παγίδα. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν και τα περισσότερα έντομα που θα παγιδευτούν θα είναι νεκρά σε λίγες ώρες, μέχρι τότε οι παγιδευμένες σφήκες μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν το κεντρί τους οπότε θα πρέπει να χειριστείτε την παγίδα με προσοχή. Οι παγίδες θα έλξουν και ζώα (πχ γάτες, σκύλους), τα οποία είναι δύσκολο μεν να θανατωθούν από την παγίδα (αλλά όχι αδύνατο) αλλά η επαφή με την κόλλα θα τα ταλαιπωρήσει, οπότε θα πρέπει να βάζετε τις παγίδες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουν πρόσβαση τα ζώα. Η κόλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παγίδευση μικρών ή μεγάλων ποντικιών. Για να γίνει αυτό ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες βάζοντας όμως την κόλλα πάνω σε μια επιφάνεια μαλακού πλαστικού φύλλου (πχ πλαστική σακούλα) και για δόλωμα χρησιμοποιείστε τυρί ή φυστικοβούτυρο. Το σκεπτικό είναι στην προσπάθειά του να φάει το δόλωμα να τυλιχτεί το ποντίκι με τη σακούλα, οπότε άσχετα από το μέγεθός του να γίνει μία μάζα με αυτή.
€12.20 excl tax
€15.13 incl tax

Wasp Trap ANEL for Yellow Jacket

SKU: AN60100
ANEL’s Insect Traps fight efficiently, economically and safely, pest insects on crops or at your home. Without poisons or glues. ANEL’s Insect Traps were first used successfully in mass combating pest insects in organic and non-organic crops. They cause physical drowning to the insects that capture so the use of insecticides is not required. Baits required are inexpensive, safe and some of them you can even prepare them yourself. They are made of highly durable recycled material and can be reused for many years. The traps meet all the EU standards for organic agricultural production (2092/91). TIP: For small yellow wasps orange juice is a good bait.
€2.00 excl tax
€2.48 incl tax

Top Cover for Wasp Trap ANEL for Yellow Jacket

SKU: AN60100-1
Σφηκοπαγίδας Δακοπαγίδας ANEL Καπάκι.
€1.10 excl tax
€1.36 incl tax

Varroa Tester Kit

SKU: SY6040
H συσκευή σας επιτρέπει να μετρήσετε το ποσοστό προσβολής από το άκαρι βαρρόα (varroa) και να αποφασίσετε την εφαρμογή ή όχι θεραπείας . • Οι μέλισσες αναισθητοποιούνται και μετά το πέρας της θεραπείας επανέρχονται • Συμπεριλαμβάνονται οδηγίες χρήσης και προτεινόμενη δράση ανάλογα με τα αποτελέσματα. Αποτελείται από το σωλήνα αναισθητοποίησης και μέτρησης varroa, τη συσκευή διοχέτευσης CO2 . Συνοδεύεται από 2 φιαλίδια CO2 αρκετά για να κάνετε 12 μετρήσεις. Τα φιαλίδια είναι πολύ οικονομικά και μπορείτε να τα βρείτε σε εμάς αλλά και σε καταστήματα ειδών κυνηγιού.
€45.00 excl tax
€55.80 incl tax

CO2 Bottle for Varroa Tester

SKU: SY6040-1
Test Varroa Φιάλη Διοξειδίου του Άνθρακα CO2.
€0.95 excl tax
€1.18 incl tax

Hornet trap ANEL

SKU: AN60110
In some areas it is necessary for beekeepers to think about protecting their bees from wasps. Our new wasp trap is very simple, can easily be moved, it's quick to install and very reasonably priced. Inserted between a brood chamber (can be an old one) and a floor with its small hole up. Place the baits in the brood chamber. Close the top of the box with a screen or divider. This trap is ideal for bigger wasps (hornets).
€5.70 excl tax
€7.07 incl tax

Hornet trap ANEL

SKU: PO60110-1
Μεταλλική Σκουρκοπαγίδα. Θα χρειαστείτε δύο άδειους ορόφους για να προσαρμόσετε ανάμεσά τους τη σκουρκοπαγίδα, ένα καπάκι και δόλωμα που θα βάλετε πάνω στη σήτα.
€11.00 excl tax
€13.64 incl tax

Hornet Trap ANEL's Cone

SKU: AN60110-K
€1.39 excl tax
€1.72 incl tax
Categories

Filter by:

Clear All
Min: €1.00 Max: €162.00
1 162