Close
Λίστα αγαπημένων Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λίστα Σύγκρισης
Αναζήτηση
Filters
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2021' 'Νοέμβριος'

Honey Park και Προσβασιμότητα
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου), ανακοινώνουμε με χαρά ότι οι εξωτερικοί χώροι του ANEL Honey Park έχουν πλέον βελτιωθεί και διαμορφωθεί ώστε να είναι προσβάσιμοι για όλους και όλες. Κλείστε την ξενάγηση σας στον συναρπαστικό κόσμο των μελισσών, του μελιού και των άλλων προϊόντων της μέλισσας!
 
Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τους χώρους μας από κάθε άποψη και είναι καλοδεχούμενα τα σχόλια των επισκεπτών σχετικά με την προσβασιμότητα. Θέλουμε στο ANEL Honey Park να μπορεί ο καθένας και η καθεμία να μορφωθεί για τον κόσμο της μέλισσας, να παίξει και να περιηγηθεί αυτόνομα, και να εκφραστεί ελεύθερα!
 
Μέρες σαν κι αυτήν έχουν δημιουργηθεί για να μας θυμίζουν ότι ΚΑΘΕ μέρα του χρόνου πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο για όλους και όλες, ότι σημασία έχει η δύναμη της ψυχής και η θέληση και ότι πρέπει να επικεντρωνόμαστε στις δυνατότητες και στην ισότητα.
ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ANEL
ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ANEL
Οι χειμερινές εκπτώσεις στην ANEL είναι εδώ! 🐝❄️🏠
 
Βρείτε τα προϊόντα της επιλογής σας μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων κατασκευής ANEL σε μειωμένη τιμή!
 
Αποκτείστε τις κυψέλες ANEL με τιμή -20%!
 
Δείτε τα προϊόντα μας σε προσφορά εδώ: https://www.anel.gr/offers
Σφίξιμο μελισσιού / προσανατολισμός πλαισίων & κυψέλης
Μελισσοκομικοί χειρισμοί για αρχάριους μελισσοκόμους.
Προετοιμασία για τον χειμώνα - Aπομάκρυνση άδειων πλαισίων για σφίξιμο κυψέλης και προσανατολισμός πλαισίων και κυψέλης.
Μεγάλη ποικιλία μελισσοτροφών στην ANEL Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί μας πελάτες, στο κατάστημα της ANEL στο Νεό Ρύσιο Θεσσαλονίκης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία μελισσοτροφών για την τροφοδότηση και την ενίσχυση των μελισσών σας κατά τη δύσκολη περίοδο του χειμώνα. Επισκεφθείτε μας στο κατάστημα μας στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, στο 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανίων ή καλέστε μας στο 2392072786 για την παραγγελία σας.

Μεταφορά Καταστήματος Λιανικής Αθήνας

Αγαπητοί μας πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 08/11 οι λιανικές πωλήσεις του καταστήματος Αθήνας θα μεταφερθούν στη διεύθυνση Λευκάδος, απέναντι από το γήπεδο της πάλης (κίτρινο κτίριο) στα Άνω Λιόσια. Τα γραφεία και η παραγωγή της ANEL θα παραμείνουν στην 45η Οδό, Νο 6, στο ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιοσίων. Στίγμα στον χάρτη: https://goo.gl/maps/vWCer9gPR468pAhG8

Κατηγορίες