Close
Λίστα αγαπημένων Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λίστα Σύγκρισης
Αναζήτηση
Filters

Αναβάθμιση Κυψέλης

ανά σελίδα
Προϊόντα

Αποστάτες 9 Θέσεων Μεταλλικοί Langstroth

Κωδικός προϊόντος: PO51845
Διατηρούν την απόσταση των πλαισίων και δημιουργούν την κατάλληλη απόσταση μεταξύ τους, ώστε η κυψέλη να χωράει 9 πλαίσια αντί για 10. Επίσης συγκρατούν τα πλαίσια κατά τη μεταφορά χωρίς να χρειάζεται να καρφώνετε το τελευταίο πλαίσιο.
€0,60 χωρίς ΦΠΑ
€0,74 με ΦΠΑ

Γωνίες Προστασίας Κυψέλης Μεταλλικές ΜΕΓΑΛΕΣ

Κωδικός προϊόντος: PZ51704
Γωνίες Προστασίας Κυψέλης Μεταλλικές ΜΕΓΑΛΕΣ
€0,23 χωρίς ΦΠΑ
€0,29 με ΦΠΑ

Γωνίες Προστασίας Μεταλλικές ΜΙΚΡΕΣ

Κωδικός προϊόντος: PZ51703
Προστατεύουν το ξύλο από τη φθορά που προκαλεί το ξέστρο κατά τις επιθεωρήσεις.
€0,19 χωρίς ΦΠΑ
€0,24 με ΦΠΑ

Ιμάντες Σύνδεσης Κυψέλης Ενισχυμένοι

Κωδικός προϊόντος: NS-8424572000121
Σταθεροποιούν το καπάκι της κυψέλης μαζί με τον όροφο και τον κινητό πάτο (ή τον σταθερό εμβρυοθάλαμο) κατά τη μεταφορά και κατά τη διαμονή του μελισσοκομείου σε περιοχές με δυνατό άνεμο που μπορεί να αποσπάσει το καπάκι. Μόλις ολοκληρώσετε την μεταφορά αφαιρέστε τους ιμάντες. Έτσι αποθαρρύνετε και τους κλέφτες κυψελών αφού οι κυψέλες δεν έχουν συνδετήρες.
€11,00 χωρίς ΦΠΑ
€13,64 με ΦΠΑ

Λαμάκι Κυψέλης Εσωτερικό Μεταλλικό Langstroth

Κωδικός προϊόντος: PO51846
Λαμάκι Κυψέλης Εσωτερικό Μεταλλικό Lng.
€0,65 χωρίς ΦΠΑ
€0,81 με ΦΠΑ

Συνδετήρες Έλασμα V Μικροί

Κωδικός προϊόντος: PO51821
Πολύ απλός τρόπος σύνδεσης κυψελών. Εφαρμόζουν πολύ εύκολα με τρείς μόνο βίδες. Ιδανικοί για όσους έχουν ξύλινες κινητές βάσεις αφού εφαρμόζονται στα πλαϊνά μέρη της κυψέλης και όχι εμπρός-πίσω. Γαλβανισμένοι για μεγάλη αντοχή στη διάβρωση.
€0,44 χωρίς ΦΠΑ
€0,55 με ΦΠΑ

Συνδετήρες Έλασμα Ίσιοι 23εκ

Κωδικός προϊόντος: ML51882
Εφαρμόζονται πολύ εύκολα με τρεις βίδες. Είναι ιδανικοί για τους κινητούς ξύλινους πάτους καθώς βιδώνονται στα πλάγια και όχι μπρος – πίσω. Γαλβανισμένοι για να αντέχουν στην οξείδωση.
€0,51 χωρίς ΦΠΑ
€0,63 με ΦΠΑ

Συνδετήρες Ρυθμιζόμενοι Ενισχυμένοι

Κωδικός προϊόντος: PZ51810
Είναι με βεβαιότητα οι πιο διαδεδομένοι συνδετήρες στην Ελλάδα. Προσφέρουν γερή σύνδεση σε πατώματα, βάσεις και καπάκι, ενώ ρυθμίζονται σε ύψος. Κατασκευασμένοι από γαλβανισμένο σίδερο.Ελληνικής κατασκευής.
€0,78 χωρίς ΦΠΑ
€0,97 με ΦΠΑ

Συνδετήρες Ρυθμιζόμενοι Ενισχυμένοι Κοντοί

Κωδικός προϊόντος: PZ51811
Είναι με βεβαιότητα οι πιο διαδεδομένοι συνδετήρες στην Ελλάδα. Προσφέρουν γερή σύνδεση σε πατώματα, βάσεις και καπάκι, ενώ ρυθμίζονται σε ύψος. Κατασκευασμένοι από γαλβανισμένο σίδερο.Ελληνικής κατασκευής .Ιδανικοί για του κινητούς πάτους ANEL.
€0,78 χωρίς ΦΠΑ
€0,97 με ΦΠΑ

Χειρολαβές Επινικελωμένες

Κωδικός προϊόντος: BS51840
Κάνουν τη μεταφορά των κυψελών σαφώς ευκολότερη. Δίνουν καλό πιάσιμο μειώνοντας τη μυϊκή δύναμη και βελτιώνοντας τη στάση του ανθρώπινου σώματος κατά τη μεταφορά των κυψελών. Τα χερούλια κατεβαίνουν μόνα τους σε κάθετη με την κυψέλη θέση για να διευκολύνουν στο φόρτωμα των κυψελών και να μειώνουν τον απαιτούμενο όγκο. Τοποθετούνται αντικριστά στην κυψέλη ή διαγώνια.
€0,90 χωρίς ΦΠΑ
€1,12 με ΦΠΑ
Μη διαθεσιμό

Θύρα Αερισμού ή/και Τροφοδοσίας Νέου Τύπου ANEL (ενσωματωμένη σήτα)

Κωδικός προϊόντος: AN5167V
Τάπα τροφοδοσίας με ενσωματωμένη σήτα από την ANEL. Πολύ βολική στην τροφοδότηση των μελισσιών χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την κυψέλη απλά ανοίγωντας τρύπα στο καπάκι και εφαρμόζοντας την τάπα. Από αυτό το σημείο και μετά θα γεμίζετε τον τροφοδότη ανοίγοντας την τάπα, πράγμα που σημαίνει πως δεν πρόκειται να στρεσαριστεί το μελίσσι ενώ συγχρόνως έχετε κέρδος χρόνου και λιγότερο κόπο. Μία απλή ιδέα που εκμηδενίζει το χρόνο τροφοδοσίας και διατηρεί το εσωτερικό της κυψέλης δροσερό και στεγνό. Έχει σχεδιαστεί για τα καπάκια και τις κυψέλες ANEL αλλά μπορείτε να την τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε κυψέλη του εμποριού αφού ανοίξετε μία τρύπα διαμέτρου 4 εκ. συνδυαστικά με σιλικονούχα σφραγιστική κόλλα για απόλυτη στεγάνωση. Κατασκευασμένη για να αντέχει στις καιρικές συνθήκες και από πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα.
€0,68 χωρίς ΦΠΑ
€0,84 με ΦΠΑ

Θύρα Εισόδου ή/και Τροφοδοσίας Νέου Τύπου ANEL

Κωδικός προϊόντος: AN5167E
Ανοίγει εύκολα και κλείνει με ασφάλεια. Πολύ ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες. Ένα ιδιαιτέρα χρήσιμο εξάρτημα κυψέλης με μόνιμη εγκατάσταση που θα σας φανεί αμέτρητες φορές χρήσιμο. Εφαρμόζεται στο πλαϊνό μέρος του πατώματος ως επιπλέον είσοδος όταν χρησιμοποιείτε διαφράγματα ή όταν εφαρμόζετε μεθόδους συνδυασμού βασιλισσών ή πολλαπλασιασμού. Μπορεί να συνδυαστεί άριστα με τα κάθετα φράγματα ref.AN51100. TIP*: Σε περίπτωση καύσωνα χρησιμοποιείται και ως θυρίδα εξαερισμού. Κατασκευασμένη από πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα.
€0,68 χωρίς ΦΠΑ
€0,84 με ΦΠΑ
Κατηγορίες

Filter by:

Clear All
Min: €0,00 Max: €14,00
0 14