Close
Λίστα αγαπημένων Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λίστα Σύγκρισης
Αναζήτηση
Filters

Αναβάθμιση Κυψέλης

ανά σελίδα
Προϊόντα

Αποστάτες 9 Θέσεων Μεταλλικοί Lng

Κωδικός προϊόντος: PO51845
Διατηρούν την απόσταση των πλαισίων και δημιουργούν την κατάλληλη απόσταση μεταξύ τους, ώστε η κυψέλη να χωράει 9 πλαίσια αντί για 10. Επίσης συγκρατούν τα πλαίσια κατά τη μεταφορά χωρίς να χρειάζεται να καρφώνετε το τελευταίο πλαίσιο.
€0,46 χωρίς ΦΠΑ
€0,57 με ΦΠΑ

Βαλβίδα Διαφυγής φ26 εφαρμοσμένη ( τεμ 1 ) σε ξύλο ή PVC

Κωδικός προϊόντος: BS51312
Η βαλβίδα διαφυγής εισάγεται ανάμεσα στον εμβρυοθάλαμο και το μελιτοθάλαμο. Οι μέλισσες που βρίσκονται στο μελιτοθάλαμο μπορούν να περνάνε μέσω της βαλβίδας στον εμβρυοθάλαμο, ενώ οι μέλισσες που βρίσκονται στον εμβρυοθάλαμο δεν μπορούν να περάσουν στο μελιτοθάλαμο. Έτσι ο μελιτοθάλαμος αδειάζει από μέλισσες και μπορείτε να τρυγήσετε ήρεμα χωρίς να ενοχλείτε τις μέλισσες ή να σας ενοχλούν αυτές. Για να αδειάσει η βαλβίδα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η βασίλισσα να βρίσκεται στον εμβρυοθάλαμο και να μην υπάρχει γόνος στο μελιτοθάλαμο, γιατί δεν θα τον εγκαταλείψουν οι μέλισσες. Συνίσταται η εφαρμογή βασιλικού διαφράγματος ref. AN51401-4 τουλάχιστον 3 βδομάδες πριν την εισαγωγή της βαλβίδας διαφυγής. Μετά την τοποθέτηση της βαλβίδας θα επιτύχετε πλήρη εκκένωση σε μία με δύο ημέρες.
€4,40 χωρίς ΦΠΑ
€5,46 με ΦΠΑ

Γωνίες Προστασίας Κυψέλης Μεταλλικές Μεγάλες

Κωδικός προϊόντος: PO51703
Γωνίες για να προστατεύετε τις κυψέλες σας από τη χρήση του ξέστρου.
€0,15 χωρίς ΦΠΑ
€0,19 με ΦΠΑ

Γωνίες Προστασίας Κυψέλης Μεταλλικές ΜΙΚΡΕΣ

Κωδικός προϊόντος: PO51704
Γωνίες Προστασίας Κυψέλης Μεταλλικές ΜΙΚΡΕΣ
€0,14 χωρίς ΦΠΑ
€0,18 με ΦΠΑ

Γωνίες Προστασίας Μεταλλικές ΜΙΚΡΕΣ

Κωδικός προϊόντος: PZ51703
Προστατεύουν το ξύλο από τη φθορά που προκαλεί το ξέστρο κατά τις επιθεωρήσεις.
€0,15 χωρίς ΦΠΑ
€0,19 με ΦΠΑ

Δίσκος Εισόδου Ρυθμιζόμενος ANEL

Κωδικός προϊόντος: AN5167
Για να εφαρμόσετε αυτό το δίσκο θα χρειαστεί να ανοίξετε μία τρύπα 30-40mm στο πλάι της κυψέλης. Ο δίσκος εφαρμόζεται στην κυψέλη περνώντας μία βίδα στο κέντρο του. Διαθέτει 4 θέσεις: 1. Τελείως κλειστό 2. Τελείως ανοιχτό 3. Διάφραγμα βασιλίσσης 4. Προστασία από σκούρκους-σερσένια. TIP: Εφαρμογή στον πολλαπλασιασμό και τη συνένωση μελισσιών. Αν εφαρμόσετε δύο δίσκους σε ένα τετράγωνο ξύλο που έχει τις διαστάσεις της κυψέλης τότε μεταβάλλοντας τη θέση του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διάφραγμα Βασιλίσσης αλλά και για τη συνένωση μελισσιών: το αφήνετε στη θέση κλειστό με εξαερισμό για 1-2 ημέρες επιτρέποντας έτσι τη μεταφορά της οσμής ανάμεσα στα δύο μελισσοσμήνη. Μετά γυρνάτε και τους δύο δίσκους στη θέση «διάφραγμα βασιλίσσης» οπότε οι μέλισσες συνεργάζονται, οι δύο βασίλισσες γεννάνε αλλά δεν μπορούν να βλάψουν η μία την άλλη εφόσον μεσολαβούν οι δίσκοι μέσω των οποίων δεν μπορούν να περάσουν σε διαφορετικά πατώματα που διαχωρίζονται από το ξύλο με τους δίσκους.
€0,53 χωρίς ΦΠΑ
€0,66 με ΦΠΑ

Θύρα Αερισμού ή/και Τροφοδοσίας Νέου Τύπου ANEL (ενσωματωμένη σήτα)

Κωδικός προϊόντος: AN5167V
Τάπα τροφοδοσίας με ενσωματωμένη σήτα από την ANEL. Πολύ βολική στην τροφοδότηση των μελισσιών χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την κυψέλη απλά ανοίγωντας τρύπα στο καπάκι και εφαρμόζοντας την τάπα. Από αυτό το σημείο και μετά θα γεμίζετε τον τροφοδότη ανοίγοντας την τάπα, πράγμα που σημαίνει πως δεν πρόκειται να στρεσαριστεί το μελίσσι ενώ συγχρόνως έχετε κέρδος χρόνου και λιγότερο κόπο. Μία απλή ιδέα που εκμηδενίζει το χρόνο τροφοδοσίας και διατηρεί το εσωτερικό της κυψέλης δροσερό και στεγνό. Έχει σχεδιαστεί για τα καπάκια και τις κυψέλες ANEL αλλά μπορείτε να την τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε κυψέλη του εμποριού αφού ανοίξετε μία τρύπα διαμέτρου 4 εκ. συνδυαστικά με σιλικονούχα σφραγιστική κόλλα για απόλυτη στεγάνωση. Κατασκευασμένη για να αντέχει στις καιρικές συνθήκες και από πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα.
€0,50 χωρίς ΦΠΑ
€0,62 με ΦΠΑ

Θύρα Εισόδου ή/και Τροφοδοσίας Κλασική (Μαύρη) ANEL

Κωδικός προϊόντος: AN51678
Η τάπα καπακιού κυψέλης χρησιμοποιείται σε τρεις διαφορετικές εφαρμογές: Τρυπάτε το εξωτερικό καπάκι στο σημείο κάτω από το οποίο θα υπάρχει τροφοδότης οροφής. Βιδώνετε την τάπα με κέντρο την τρύπα (φ42) που ανοίξατε. Από αυτό το σημείο και μετά θα γεμίζετε τον τροφοδότη ανοίγοντας την τάπα, πράγμα που σημαίνει πως δεν πρόκειται να στρεσαριστεί το μελίσσι ενώ συγχρόνως έχετε κέρδος χρόνου και λιγότερο κόπο. Εναλλακτικά μπορείτε στο εσωτερικό του καπακιού να καρφώσετε ένα κομμάτι σήτα ώστε να αποφύγετε και την παραμικρή έξοδο μελισσών κατά την τροφοδοσία ή τη μεταφορά. Σε πολύ δυνατά μελίσσια μπορείτε να δημιουργήσετε μια ή περισσότερες εισόδους τις οποίες μπορείτε να θέτετε σε λειτουργία ή εκτός απλά κουμπώνοντας ή ξεκουμπώνοντας την τάπα. Τους ζεστούς μήνες μπορείτε να προσθέσετε μία ή περισσότερες θύρες εξαερισμού ανοίγοντας τρύπα στο πλάι της κυψέλης και εφαρμόζοντας την τάπα από την εξωτερική πλευρά και καρφώνοντας ένα κομμάτι σήτα στο εσωτερικό της τρύπας. Κατασκευασμένη από πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα. Ιδανική και για ξύλινη και για πλαστική κυψέλη!
€0,50 χωρίς ΦΠΑ
€0,62 με ΦΠΑ

Θύρα Εισόδου ή/και Τροφοδοσίας Νέου Τύπου ANEL

Κωδικός προϊόντος: AN5167E
Ανοίγει εύκολα και κλείνει με ασφάλεια. Πολύ ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες. Ένα ιδιαιτέρα χρήσιμο εξάρτημα κυψέλης με μόνιμη εγκατάσταση που θα σας φανεί αμέτρητες φορές χρήσιμο. Εφαρμόζεται στο πλαϊνό μέρος του πατώματος ως επιπλέον είσοδος όταν χρησιμοποιείτε διαφράγματα ή όταν εφαρμόζετε μεθόδους συνδυασμού βασιλισσών ή πολλαπλασιασμού. Μπορεί να συνδυαστεί άριστα με τα κάθετα φράγματα ref.AN51100. TIP*: Σε περίπτωση καύσωνα χρησιμοποιείται και ως θυρίδα εξαερισμού. Κατασκευασμένη από πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα.
€0,50 χωρίς ΦΠΑ
€0,62 με ΦΠΑ

Ιμάντες Σύνδεσης Κυψέλης

Κωδικός προϊόντος: BS51850
Σταθεροποιούν το καπάκι της κυψέλης μαζί με τον όροφο και τον κινητό πάτο (ή τον σταθερό εμβρυοθάλαμο) κατά τη μεταφορά και κατά τη διαμονή του μελισσοκομείου σε περιοχές με δυνατό άνεμο που μπορεί να αποσπάσει το καπάκι. Μόλις ολοκληρώσετε την μεταφορά αφαιρέστε τους ιμάντες. Έτσι αποθαρρύνετε και τους κλέφτες κυψελών, αφού οι κυψέλες δεν έχουν συνδετήρες.
€1,00 χωρίς ΦΠΑ
€1,24 με ΦΠΑ

Ιμάντες Σύνδεσης Κυψέλης Ενισχυμένοι

Κωδικός προϊόντος: NS-8424572000121
Σταθεροποιούν το καπάκι της κυψέλης μαζί με τον όροφο και τον κινητό πάτο (ή τον σταθερό εμβρυοθάλαμο) κατά τη μεταφορά και κατά τη διαμονή του μελισσοκομείου σε περιοχές με δυνατό άνεμο που μπορεί να αποσπάσει το καπάκι. Μόλις ολοκληρώσετε την μεταφορά αφαιρέστε τους ιμάντες. Έτσι αποθαρρύνετε και τους κλέφτες κυψελών αφού οι κυψέλες δεν έχουν συνδετήρες.
€11,00 χωρίς ΦΠΑ
€13,64 με ΦΠΑ

Λαμάκι Κυψέλης Εσωτερικό Μεταλλικό Lng

Κωδικός προϊόντος: PO51846
Λαμάκι Κυψέλης Εσωτερικό Μεταλλικό Lng.
€0,46 χωρίς ΦΠΑ
€0,57 με ΦΠΑ
Κατηγορίες

Filter by:

Clear All
Min: €0,00 Max: €14,00
0 14