Close
Λίστα αγαπημένων Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λίστα Σύγκρισης
Αναζήτηση
Filters

Αξεσουάρ Βασιλοτροφίας

ανά σελίδα
Προϊόντα

Κλωβός Μεταφοράς και Εισαγωγής Βασιλίσσης ANEL Ασυναρμολόγητος

Κωδικός προϊόντος: AN65620U
Ένας πολύ απλός, ασφαλής και εύχρηστος κλωβός μεταφοράς και εισαγωγής βασιλίσσης. Με χώρο ασφαλούς αίσθησης για τη βασίλισσα και ρυθμιζόμενη ταχύτητα απελευθέρωσης. Κουμπώνουν το ένα πάνω στο άλλο για ασφαλή μεταφορά. Κατά την εισαγωγή μπορείτε να τα κρεμάσετε ανάμεσα στα πλαίσια ή να τα καρφώσετε πάνω σε ένα πλαίσιο με τα ειδικά ποδαράκια που διαθέτει.
€0,20 χωρίς ΦΠΑ
€0,25 με ΦΠΑ

Κλωβός Μεταφοράς και Εισαγωγής Βασιλίσσης ANEL

Κωδικός προϊόντος: AN65620
Ένας πολύ απλός, ασφαλής και εύχρηστος κλωβός μεταφοράς και εισαγωγής βασιλίσσης. Με χώρο ασφαλούς αίσθησης για τη βασίλισσα και ρυθμιζόμενη ταχύτητα απελευθέρωσης. Κουμπώνουν το ένα πάνω στο άλλο για ασφαλή μεταφορά. Κατά την εισαγωγή μπορείτε να τα κρεμάσετε ανάμεσα στα πλαίσια ή να τα καρφώσετε πάνω σε ένα πλαίσιο με τα ειδικά ποδαράκια που διαθέτει.
€0,22 χωρίς ΦΠΑ
€0,27 με ΦΠΑ

Τσιμπίδι Αιχμαλωσίας Βασιλίσσης

Κωδικός προϊόντος: BS65620
Αφού εντοπίσετε τη βασίλισσα αυτό το τσιμπίδι θα σας βοηθήσει να την πιάσετε χωρίς να την τραυματίσετε. Ανοίξτε το τσιμπίδι και ακουμπήστε το στην περιοχή του πλαισίου που συμπεριλαμβάνει τη βασίλισσα. Όταν θα κλείσετε το τσιμπίδι οι εργάτριες θα περάσουν από τα κενά αλλά η βασίλισσα όχι.
€0,62 χωρίς ΦΠΑ
€0,77 με ΦΠΑ

Εγκλωβιστής Βασιλίσσης Επί του Πλαισίου

Κωδικός προϊόντος: BS65600
Μπορείτε να μπλοκάρετε τη βασίλισσα μέσα σε αυτό το εργαλείο. Εάν θέλετε να παρατείνετε για μεγάλο διάστημα τον εγκλωβισμό θα πρέπει να βάλετε από την απέναντι μεριά της κηρήθρας άλλον έναν εγκλωβιστή γιατί ενδέχεται οι μέλισσες να ανοίξουν δίοδο και η βασίλισσα να δραπετεύσει. Χρήσιμο και για να δημιουργήσετε μια τράπεζα βασιλισσών αλλά και για να προκαλέσετε την έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης βασιλίσσης (οι εργάτριες νιώθουν ότι υπάρχει βασίλισσα στο μελίσσι αλλά δεν γεννάει σωστά οπότε πρέπει να αντικατασταθεί) με αποτέλεσμα τέλεια μεγάλα βασιλοκύτταρα και βασίλισσες.
€1,00 χωρίς ΦΠΑ
€1,24 με ΦΠΑ

Σωλήνας Μαρκαρίσματος Βασιλίσσης με Έμβολο

Κωδικός προϊόντος: BS65621
Ένας άλλος τρόπος για να αποσπάσετε τη βασίλισσα πάνω από τα πλαίσια και να τη μαρκάρετε με μεγάλη ευκολία. Ακουμπάτε το μεγάλο άνοιγμα του σωλήνα γύρω από τη βασίλισσα και αυτή θα αρχίσει να περπατάει μέσα σε αυτόν. Κλείστε με το χέρι σας το σωλήνα για να σκοτεινιάσει. Η βασίλισσα θα περπατήσει προς το φως και το πάνω άνοιγμα όπου βρίσκεται η πλαστική σίτα. Φέρτε απαλά το έμβολο προς τα επάνω για να την ακινητοποιήσετε και να τη μαρκάρετε.
€1,70 χωρίς ΦΠΑ
€2,11 με ΦΠΑ

Στιγμάτων Βασιλίσσης Κόλα

Κωδικός προϊόντος: ZA65706
Στιγμάτων Βασιλίσσης Κόλα.
€1,86 χωρίς ΦΠΑ
€2,31 με ΦΠΑ

Μαρκαδόροι Μαρκαρίσματος Βασίλισσας

Κωδικός προϊόντος: XL6570
Μη τοξικό και ιδιαίτερα ανθεκτικό χρώμα. Πιέστε τη μύτη του μαρκαδόρου μέσα μερικές φορές έως ότου αυτή γεμίσει με χρώμα. Ακουμπήστε την άκρη της μύτης στην πλάτη της βασίλισσας, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να στεγνώσει το χρώμα και απελευθερώστε την. Συνίσταται να ακολουθείτε την παγκόσμια χρωματολογία ανάλογα με το έτος γέννησης της βασίλισσας.
€2,20 χωρίς ΦΠΑ
€2,73 με ΦΠΑ

Σωλήνας Μαρκαρίσματος Βασιλίσσης Πράσινος

Κωδικός προϊόντος: BS65622
Ένας άλλος τρόπος για να αποσπάσετε τη βασίλισσα πάνω από τα πλαίσια και να τη μαρκάρετε με μεγάλη ευκολία. Ακουμπάτε το μεγάλο άνοιγμα του σωλήνα γύρω από τη βασίλισσα και αυτή θα αρχίσει να περπατάει μέσα σε αυτόν. Κλείστε με το χέρι σας το σωλήνα για να σκοτεινιάσει. Η βασίλισσα θα περπατήσει προς το φως και το επάνω μέρος όπου βρίσκεται η πλαστική σίτα.Φέρτε απαλά το έμβολο προς τα επάνω για να την ακινητοποιήσετε και να τη μαρκάρετε.
€3,60 χωρίς ΦΠΑ
€4,46 με ΦΠΑ

BeeBoost Ψευδο-Βασίλισσα (πακέτο των 5)

Κωδικός προϊόντος: IZ66101
BeeBoost Ψευδο-Βασίλισσα (πακέτο των 5).
€10,53 χωρίς ΦΠΑ
€13,06 με ΦΠΑ

BeeBoost Ψευδο-Βασίλισσα (πακέτο των 5)

Κωδικός προϊόντος: SY66101
Το BEE BOOST είναι μια λωρίδα πλαστικού εμποτισμένου σε μίγμα ουσιών, οι οποίες δίνουν στις μέλισσες την εντύπωση πως πρόκειται για την ίδια τη βασίλισσα! Αυτή η ιδιότητα προσδίδει στο BEE BOOST πολλές εφαρμογές όπως: προσωρινή αντικατάσταση της φυσιολογικής βασίλισσας, απομάκρυνση του χρόνου αρρενογένεσης μετά από ορφάνια, συλλογή αδέσποτων μελισσών μετά τις μεταφορές, ομαλή εισαγωγή νέας βασίλισσας στην κυψέλη, συλλογή των μελισσών μέσα στα εργαστήρια τρύγου ή τα συσκευαστήρια, συντήρηση εργατριών σε κυψέλες χωρίς ανοιχτό γόνο και χωρίς την παρουσία της βασίλισσας σε τρύγους θυμαριού (οι εργάτριες αφοσιώνονται στη συλλογή μελιού και δεν επιβαρύνονται με τάισμα γόνου). Η οσμή διατηρείται για 16 ημέρες σε μια κυψέλη με 10 πλαίσια πληθυσμό. Η οσμή του BEE BOOST μεταδίδεται στις μέλισσες καθώς αυτές περπατάνε πάνω σε αυτό.
€10,53 χωρίς ΦΠΑ
€13,06 με ΦΠΑ

Κυψελίδιο Σύζευξης Βασιλίσσης Διογκωμένης Πολυστερίνης

Κωδικός προϊόντος: SY65801
Χρησιμοποιείται για τη φυσική σύζευξη της βασίλισσας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ασφαλή μεταφορά της βασίλισσας αφού το κυψελίδιο είναι μια πλήρης κοινωνία μελισσών αυτοσυντηρούμενη. Αυτός ο τύπος κυψελιδίου χαρακτηρίζεται από την απλή κατασκευή του, το εύκολο ντάνιασμα, τον καλό αερισμό του τον επαρκή χώρο ταΐσματος, τον αρκετό χώρο εργασίας των μελισσών (3πλαίσια). Το εμπρόσθιο μέρος έχει μια συρταρωτή πόρτα για την ασφαλή μεταφορά του κυψελιδίου. Ο πάτος έχει ένα πλαστικό συρτάρι το οποίο προσδίδει εξαερισμό και χρησιμεύει για τη σταδιακή προσαρμογή της οσμής και την αποδοχή της βασίλισσας στην καινούργια κυψέλη.
€12,00 χωρίς ΦΠΑ
€14,88 με ΦΠΑ

Καλούπι Παραγωγής Κέρινων Τεχνητών Κελιών Χύτευσης Νο723

Κωδικός προϊόντος: IZ65220
Από σιλικόνη. Βάλτε το καλούπι σε μία επίπεδη επιφάνεια, λιώστε καθαρό κερί και γεμίστε το καλούπι. Περιμένετε έως ότου σταθεροποιηθεί το κερί (από 1 έως 2 λεπτά ανάλογα με τη θερμοκρασία του κεριού και του χώρου σας) και βγάλτε τα τεχνητά κελιά πιέζοντας με το δάχτυλό σας από την αντίθετη μεριά.
€14,00 χωρίς ΦΠΑ
€17,36 με ΦΠΑ
Κατηγορίες

Filter by:

Clear All
Min: €0,00 Max: €1513,00
0 1513