Close
Λίστα αγαπημένων Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λίστα Σύγκρισης
Αναζήτηση
Filters

Όροι Εγγύησης

H ANEL προσφέρει 10ετή εγγύηση, πρωτοπόρα για τα δεδομένα του κλάδου, για όλα τα συνθετικά υλικά κατασκευής ANEL.

Τι καλύπτει η εγγύηση;

Ελαττώματα που οφείλονται στα υλικά και σε ανθρώπινο κατασκευαστικό σφάλμα.

Διάρκεια εγγύησης:

Η εγγύηση ισχύει για 10 έτη από την ημερομηνία αγοράς.

Πραγμάτωση/Χρήση της εγγύησης:

Η ANEL αποκλειστικά με βάση την κρίση της, θα αντικαταστήσει το κομμάτι που καλύπτεται από εγγύηση. Εάν η ANEL, σύμφωνα και μόνο με την κρίση της θεωρήσει πως το σύνολο του προϊόντος χρήζει αντικατάστασης, είτε θα αντικαταστήσει το προϊόν, είτε θα επιστρέψει το κατ' αναλογία ποσοστό της τιμής του προϊόντος, με βάση την γραμμική απόσβεση αξίας 10% ανά έτος. Για παράδειγμα, αν το προϊόν έχει αγοραστεί προ 7ετίας, ο πελάτης θα λάβει αποζημίωση 30% της αρχικής τιμής πώλησης.

Τι δεν καλύπτεται από την εγγύηση:

Η εγγύηση αφορά αποκλειστικά τον αρχικό αγοραστή/ιδιοκτήτη και δεν μεταβιβάζεται.

Η εγγύηση ακυρώνεται εάν το αντικείμενο έχει επισκευαστεί ή τροποποιηθεί. Όλες οι βλάβες ή τα ελαττώματα πρέπει να κοινοποιούνται/δηλώνονται σε ένα λογικό χρονικό πλαίσιο. Οποιαδήποτε χρήση του προϊόντος εκτός της διευκόλυνσης των μελισσών ακυρώνει αυτήν την περιορισμένη εγγύηση προϊόντος.

Οι συνδετήρες κυψελών και όλοι οι μεταλλικοί μεντεσέδες εξαιρούνται από αυτήν την εγγύηση.

Οποιαδήποτε χρήση του προϊόντος εκτός μελισσοκομικών σκοπών δεν καλύπτεται από αυτήν την εγγύηση.

Επίσης, φθορές που προκλήθηκαν από: χρήση βίας, λανθασμένο χειρισμό, ακατάλληλη χρήση, κατάχρηση, παραμέληση, ατυχήματα, προσκρούσεις κατά την διάρκεια μεταφοράς, ρύπων, τοποθέτηση πάνω σε ανώμαλο έδαφος, τροποποίηση, βαφή, συναρμολόγηση χωρίς την ακολούθηση των οδηγιών του κατασκευαστή, ή φθορές λόγω αποθήκευσης πάνω από τα όρια χωρητικότητας του προϊόντος, δεν καλύπτονται από αυτήν την εγγύηση. Αυτή η περιορισμένη εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που είναι αποτέλεσμα "φυσικών φαινομένων" όπως, και όχι αποκλειστικά: ανεμοστρόβιλο, τυφώνα, σφοδρή χιονόπτωση, πάγο, θύελλα, πλημμύρα, πυρκαγιά. Η εγγύηση ακυρώνεται εάν χρησιμοποιηθούν δομικά μέρη ή εξαρτήματα που δεν διατίθενται από την ANEL. Η εγγύηση δεν ισχύει για ό,τι αφορά "Φυσική Φθορά". Ως "Φυσική Φθορά" ορίζεται η έκθεση στον ήλιο και σε ακραία καιρικά ή ατμοσφαιρικά φαινόμενα, που θα προκαλέσουν τον αποχρωματισμό των επιφανειών ή την συσσώρευση ακαθαρσιών ή/και σημαδιών που οφείλονται σε κανονική χρήση.

Ενέργειες που απαιτούνται από τον πελάτη:

Οποιαδήποτε από τις παραπάνω δηλωθείσες αντικαταστάσεις θα αποσταλούν, ή επιστροφές χρημάτων (κατά την κρίση της ANEL) θα πραγματοποιηθούν, όταν και εφόσον ο πελάτης προσκομίσει απόδειξη αγοράς (πωλητήριο, τιμολόγιο ή άλλο είδος αποδεικτικού αγοράς, εντός της περιόδου εγγύησης), συνοδευόμενη από μια πλήρη περιγραφή του ελαττώματος, στην Εξυπηρέτηση Πελατών της ANEL στο [email protected]. Σε κάθε περίπτωση, η ANEL διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει φωτογραφικά αποδεικτικά του ελαττώματος, και την αποστολή του ελαττωματικού προϊόντος στην ANEL για να διαπιστωθεί το ελάττωμα ή για να προωθηθούν οι προσπάθειες ελέγχου ποιότητας.

Η ANEL ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΡΗΤΑ 'Η ΑΡΡΗΤΑ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Ή ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ANEL ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΕΣ Ή ΑΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ. Καθώς τα νομικά δικαιώματα διαφέρουν από χώρα σε χώρα, οι παραπάνω περιορισμοί μπορεί να μην εφαρμόζονται στην περίπτωσή σας, εάν κωλύονται από τον τοπικό νόμο. Εάν θεωρείτε ότι το προϊόν σας εμπίπτει σε εγγύηση που δεν περιγράφεται παραπάνω, καλέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών της ANEL, στο τηλέφωνο +302102483870 ή επικοινωνήστε μέσω email σε αυτό το σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες.