Close
Λίστα αγαπημένων Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λίστα Σύγκρισης
Αναζήτηση
Filters
RSS

Ιστολόγιο

Ημερίδα Εκπαίδευσης στη Μελισσοκομία για Αρχάριους, Γνωριμία με το μοναδικό κόσμο της μέλισσας.

Με στόχο την γνωριμία και την εισαγωγή νέων ενδιαφερόμενων στον μαγικό κόσμο της μελισσοκομίας, η ΑΝΕL διοργανώνει ημερίδα για αρχάριους, στις εγκαταστάσεις και το Μελισσοκομικό Πάρκο της Εταιρίας, στη Θεσσαλονίκη. Η ημερίδα θα είναι εξάωρη και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27/5/2023, τις ώρες 10:00-16:00

Elements Yoga & Ξενάγηση στον Κόσμο των Μελισσών

Το Σάββατο 20 Μαΐου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας, του πολυτιμότερου επικονιαστή της φύσης και στο πάρκο μας η YOGA έρχεται να συναντήσει τη μελισσοκομία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Αφορά το συνδυασμό Cool Smoke πέλλετ + Ατμοποιητή/Καπνιστήρι ANEL. Ο ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ / ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Αφορά το συνδυασμό Cool Smoke πέλλετ + Ατμοποιητή/Καπνιστήρι ANEL. Ο ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ / ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ.

Αγαπητοί μας πελάτες,

Στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε το προϊόν ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ / ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙ και κατόπιν συνεχών ελέγχων και επικοινωνίας με τους χρήστες της συσκευής, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει δυσκολία στην κατανόηση και ακολουθία των οδηγιών χρήσης του προϊόντος, ώστε αυτό να είναι ασφαλές για το χ...

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος!

Από όλους και όλες μας στην ANEL, ευχόμαστε καλές γιορτές και μία επιτυχημένη νέα μελισσοκομική χρονιά ΜΕ ΥΓΕΙΑ!


Η ANEL Αθήνας λειτουργεί κανονίκα εκτός αργιών μέχρι το τέλος του χρόνου. Το εορταστικό ωράριο για την εβδομάδα 27 - 30/12 θα είναι 09.00 - 15.00 και θα είμαστε κλειστά από 31/12/2022 έως και 08/01/2023.

Το υποκατάστημα Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί κανονικά εκτός των ημερών αργίας και θα είναι κλειστό Δευτέρα 02/01/2023.

Ημερίδα Εκπαίδευσης στη Μελισσοκομίας για Αρχάριους Γνωριμία με τον μοναδικό κόσμο της μέλισσας. Μελισσοκομικό Πάρκο ΑΝΕL
Ημερίδα Εκπαίδευσης στη Μελισσοκομίας για Αρχάριους Γνωριμία με τον μοναδικό κόσμο της μέλισσας. Μελισσοκομικό Πάρκο ΑΝΕL

Με στόχο την γνωριμία και την εισαγωγή νέων ενδιαφερόμενων στον μαγικό κόσμο της μελισσοκομίας, η ΑΝΕΛ διοργανώνει ημερίδα για αρχάριους, στις εγκαταστάσεις και το Μελισσοκομικό Πάρκο της Εταιρίας, στη Θεσσαλονίκη. Η ημερίδα θα είναι εξάωρη και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022, τις ώρες 10:00-16:00

Οι εκπαιδευόμενοι θα χρησιμοποιήσουν μελισσοκομικό εξοπλισμό που θα παρασχεθεί από την ΑΝΕΛ (μελισσοκομική μάσκα-μπουφάν και γάντια) για την πρακτική του εκπαίδευση και θα τους ανήκει, καθώς περιλαμβάνεται στην τιμή του σεμιναρίου.

 

Πρόγραμμα

 

10:00: Προσέλευση-Εισαγωγή

 

10:30: Γνωριμία με τους κάτοικους της κυψέλης και τον κλάδο της μελισσοκομίας. Το μελίσσι ως υπεροργανισμός. Βιολογία, συμπεριφορά και ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του Έτους Βασικοί Μελισσοκομικοί χειρισμοί κατά τη διάρκεια του έτους (Θεωρία)

 

12:30: Διάλλειμα

 

13:00: Πρακτική εκπαίδευση. Επιθεώρηση μελισσιών από τους συμμετέχοντες

 

14:30: Διάλειμμα-Συζήτηση

 

15:30: Εξοπλισμός τρύγου και μελισσοκομείου Μελισσοκομικοί χειρισμοί και μελισσοκομικά προϊόντα (Θεωρία και πρακτική εξάσκηση)

 

16:30: Λήξη ημερίδας

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από τον Δρ. Αλέξανδρο Παπαχριστοφόρου (Διδάκτορας Μελισσοκομίας Α.Π.Θ.). Ο συγκεκριμένος επιστήμονας, διαθέτει πολυετή πείρα στην μελισσοκομική έρευνα και πρακτική, με εικοσαετή εμπειρία στη διδασκαλία της μελισσοκομίας σε τρία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (Α.Π.Θ, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Αιγαίου) και έχει συμπληρώσει περισσότερες από 200 ώρες ως εκπαιδευτής μελισσοκόμων σε σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα. Έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες ερευνητικές εργασίες σε έγκριτα, διεθνή, επιστημονικά περιοδικά, είναι συνεργαζόμενος ερευνητής με το Εθνικό Επιστημονικό Κέντρο της Γαλλίας (CNRS) και έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Μελισσοκόμων (EPBA) για 16 έτη, στις θέσεις του Γραμματέα και του Αντιπροέδρου. Παράλληλα, είναι εγγεγραμμένος μελισσοκόμος από το 2000.

 

Κόστος συμμετοχής: 50,00€

Σχόλια (0)
Σημαντική ειδοποίηση για το καπνιστήρι/ατμοποιητή με ηλεκτρική θέρμανση της ANEL

Σημαντική ειδοποίηση για προϊόν:

Αγαπητοί πελάτες,

Με την ευρεία κυκλοφορία των προϊόντων ατμίσματος/καπνίσματος μελισσών και του καπνιστηριού με ηλεκτρική θέρμανση της ANEL διαπιστώσαμε περιστατικό όπου ο χρήστης είχε δυσκολία να κατανοήσει τις οδηγίες χρήσης των προϊόντων ώστε να χρησιμοποιήσει με ασφάλεια τα υλικά. Ως εκ τούτου απλοποιήσαμε τις οδηγίες χρήσεις περεταίρω και σας ενημερώνουμε σχετικά:

Για χρήση των πέλλετς CoolSmoke εφαρμόζετε στο καπνιστήρι με ηλεκτρική θέρμανση αποκλειστικά τη μπαταρία 3,7V

Για χρήση των VaporPads εφαρμόζετε στο καπνιστήρι με ηλεκτρική θέρμανση αποκλειστικά τη μπαταρία 7,4V.

Πρώτη μας μέριμνα είναι η ασφάλεια του χρήστη και του περιβάλλοντος . Παρακαλούμε όπως ακολουθείτε πιστά τη νέα οδηγία. Αν προμηθευτήκατε διαφορετικό τύπο μπαταρίας επικοινωνήστε μαζί μας για να σας την αντικαταστήσουμε με δικά μας έξοδα.

Σχόλια (0)
ΝΕΟ DEAL ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙΟΥ/ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗ ANEL ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ!

Η ANEL με νέα συμφωνία που πέτυχε παρακάμπτει όλους τους μεσάζοντες και προμηθευόμαστε πλέον απευθείας από ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής μπαταριών Λιθίου που είναι και το βασικό κοστολόγιο στο προϊόν.

Ταχύρυθμα Σεμινάρια Μελισσοκομίας για Αρχάριους Μελισσοκομικό Πάρκο ANEL Ημερομηνία έναρξης του πρώτου κύκλου Σεμιναρίων: 21 Σεπτεμβρίου 2022

Ταχύρυθμα Σεμινάρια Μελισσοκομίας για Αρχάριους στο Μελισσοκομικό Πάρκο ANEL

Με στόχο την γνωριμία και την εισαγωγή νέων ενδιαφερόμενων στον μαγικό κόσμο της μελισσοκομίας, η ANEL διοργανώνει ταχύρυθμα σεμινάρια για αρχάριους, στις εγκαταστάσεις  στο Μελισσοκομικό Πάρκο της Εταιρίας, στη Θεσσαλονίκη(17ο χλμ Θεσσαλονικης Μουδανιών Νέο Ρύσιο). Οι εκπαιδεύσεις θα είναι τετράωρες και θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερις συνεχόμενες ημέρες (Τετάρτη-Σάββατο) ή σε τέσσερα διαδοχικά Σάββατα.

Σχόλια (0)
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ANEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αγαπητοί μας πελάτες, το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης στο Νέο Ρύσιο αλλάζει το ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα 04/07/2022 και για τους επόμενους θερινούς μήνες:

Καθημερινές 08:00 - 17:00
Σάββατο 08:00 - 16:00

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ANEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αγαπητοί μας πελάτες, το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης στο Νέο Ρύσιο αλλάζει το ωράριο λειτουργίας από Τρίτη 03/05/2022 και για τους επόμενους εαρινούς-θερινούς μήνες:

Καθημερινές 08:00 - 18:00
Σάββατο 08:00 - 16:00

Κατηγορίες