Close
Λίστα αγαπημένων Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λίστα Σύγκρισης
Αναζήτηση
Filters

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Αφορά το συνδυασμό Cool Smoke πέλλετ + Ατμοποιητή/Καπνιστήρι ANEL. Ο ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ / ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Αφορά το συνδυασμό Cool Smoke πέλλετ + Ατμοποιητή/Καπνιστήρι ANEL. Ο ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ / ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ.

Αγαπητοί μας πελάτες,

Στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε το προϊόν ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ / ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙ και κατόπιν συνεχών ελέγχων και επικοινωνίας με τους χρήστες της συσκευής, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει δυσκολία στην κατανόηση και ακολουθία των οδηγιών χρήσης του προϊόντος, ώστε αυτό να είναι ασφαλές για το χρήστη και το περιβάλλον ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς – επικίνδυνους για πυρκαγιά μήνες.  Αυτό, σε συνδυασμό με εξαρτήματα της συσκευής που παραλάβαμε από προμηθευτή μας, στα οποία διαπιστώνουμε μεγάλο εύρος διακύμανσης θερμοκρασίας, ενδεχομένως να εγκυμονούν κίνδυνο μη ασφαλούς λειτουργίας της συσκευής, όταν αυτή χρησιμοποιείται με τα CoolSmoke πέλλετ.

Ως εκ τούτου και προκειμένου να χρησιμοποιείται με ασφάλεια η συσκευή καθ` όλη τη διάρκεια του χρόνου, προχωράμε στην αναβάθμισή της, τόσο στις συσκευές που παράγουμε τώρα, όσο και αυτές που έχουν διατεθεί στην αγορά. Οι αναβαθμισμένες συσκευές, θα έχουν την πυροσφραγισμένη επιγραφή "R" στο φυσερό και είναι οι μοναδικές που επιτρέπουν το συνδυασμό της συσκευής με Cool Smoke πέλλετ.

Παρακαλούμε τους πελάτες μας, για την επιστροφή της συσκευής, προκειμένου να την αναβαθμίσουμε. Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν την ANEL.

Η χρήση με τα Vapor Pads, σε συνδυασμό με τη μπαταρία 7,4V, μπορεί να εξακολουθήσει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουμε προμηθεύσει, ακόμα και σε μη αναβαθμισμένη συσκευή και στην επικινδυνότητα 3 (σύμφωνα πάντα με τις πιο πρόσφατες πυροσβεστικές διατάξεις, για τις οποίες πρέπει πάντα να ενημερώνεστε πριν τη χρήση) , πλην όμως, καλό είναι να αποστείλετε τη συσκευή σας για αναβάθμιση, ώστε να είναι ασφαλή και για χρήση με Cool Smoke πέλλετ, αν τυχόν το επιθυμήσετε στο μέλλον.

Περεταίρω, είναι σημαντικό, ιδιαιτέρως κατά τη χρήση σε καλοκαιρινούς μήνες, πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας, στη σελίδα της συσκευής, για τυχόν κρίσιμες ειδοποιήσεις που ενδεχομένως προκύψουν.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Εκ της διευθύνσεως

Κατηγορίες