Close
Λίστα αγαπημένων Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λίστα Σύγκρισης
Αναζήτηση
Filters
Κωδικός προϊόντος: AN2600FST
Γίνε ο πρώτος που θα αξιολόγησει αυτό το προϊόν
  • *
Διαστάσεις (Συσκευασίας): 56,00 x 45,00 x 68,00 cm
Διαστάσεις (Αντικειμένου): 53,00 x 43,00 x 09,00 cm
Βάρος: 2,20 Kg
Τεμάχια / Παλέτα: 100
Τεμάχια / Πακέτο: 7
€16,07 χωρίς ΦΠΑ
€19,93 με ΦΠΑ
Τα πλαστικά καπάκια ANEL διατίθενται σε πολλές παραλλαγές. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει σε εσάς και τις μέλισσές σας! Με θύρα τροφοδοσίας. Διπλότοιχο με πανίσχυρη μόνωση πολυουρεθάνης (PU) υψηλής πυκνότητας. • Διαθέτουν θυρίδες αερισμού με πόρτες για να τις κλείνετε ή να τις ανοίγετε κατά βούληση. • Με οδοντωτή επιφάνεια για σταθεροποίηση της επάνω κυψέλης κατά τη μεταφορά. • Κεκλιμένη πάνω επιφάνεια στο καπάκι ώστε να μην κρατάει λάσπες και νερά. • Με γείσο περιμετρικά του καπακιού ώστε τα νερά της βροχής να μη μπορούν να εισέλθουν μέσα στην κυψέλη. Κατασκευασμένο από πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα.
Τα πλαστικά καπάκια ANEL διατίθενται σε πολλές παραλλαγές. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει σε εσάς και τις μέλισσές σας! Με θύρα τροφοδοσίας. Διπλότοιχο με πανίσχυρη μόνωση πολυουρεθάνης (PU) υψηλής πυκνότητας. • Διαθέτουν θυρίδες αερισμού με πόρτες για να τις κλείνετε ή να τις ανοίγετε κατά βούληση. • Με οδοντωτή επιφάνεια για σταθεροποίηση της επάνω κυψέλης κατά τη μεταφορά. • Κεκλιμένη πάνω επιφάνεια στο καπάκι ώστε να μην κρατάει λάσπες και νερά. • Με γείσο περιμετρικά του καπακιού ώστε τα νερά της βροχής να μη μπορούν να εισέλθουν μέσα στην κυψέλη. Κατασκευασμένο από πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα.
Βαθμολογήστε το προϊόν
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
  • Κακή
  • Άριστη
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Σήτα Συλλογής Πρόπολης ANEL ΝΕΑ με Οπές για Τροφοδοσία Langstroth/Dadant 10

Κωδικός προϊόντος: AN58001A-1
Η νέα σήτα συλλογής πρόπολης της ANEL φέρει οπές τις οποίες μπορείτε να ανοίξετε αν θέλετε να τοποθετήσετε από επάνω στερεή τροφή (ζαχαροζύμαρο, βανίλια κλπ) ώστε και να συλλέγουν οι μέλισσες πρόπολη και να τροφοδετείτε το σμήνος κανονικά. Τα τοιχώματα των οπών κρατάν επίσης το κέντρο της σήτας ψηλά ώστε να μη λυγίζει από το βάρος στο κέντρο. Έτσι οι μέλλισες μπορούν να γεμίσουν όλη την σήτα ομοιόμορφα.
Η πρόπολη είναι ένα ανερχόμενο προϊόν με πολύ καλή τιμή το οποίο μπορεί να συνεισφέρει στο εισόδημά σας χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερος κόπος ή χρόνος. Οι σίτες συλλογής πρόπολης τοποθετούνται πάνω στο τελευταίο πάτωμα και κάτω από το καπάκι. Θα πρέπει να υπάρχει κενό πάνω από τη σήτα συλλογής πρόπολης για να δημιουργείται ρεύμα αέρα, το οποίο οι μέλισσες προσπαθούν να σταματήσουν βάζοντας πρόπολη στη σίτα. Για να διατηρήσετε την απόσταση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους δύο ενσωματωμένους αποστάτες στο πλάι της σίτας οι οποίοι διπλώνουν.
Η σίτα μπορεί να γεμίσει με 60gr έως 80gr πρόπολης μέσα σε 10-15 ημέρες. Συνήθως εφαρμόζονται άνοιξη και φθινόπωρο και μία καλή χρονιά μπορεί να σας δώσει 400gr πρόπολη ανά κυψέλη. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι ενδεικτικά και εξαρτώνται από το μελίσσι, τη ράτσα της μέλισσας, τη χλωρίδα του τόπου και την εποχή.
Η πρόπολη αποσπάται από τις σίτες αφού τις τοποθετήσετε για πέντε λεπτά στην κατάψυξη και μετά τις τινάξετε ή τρίψετε την πρόπολη με ένα ξύλο ή με το χέρι σας.
Διαστάσεις: 420x510mm - Μπορεί να κοπεί και σε μικρότερες διαστάσεις.
Διαστάσεις κενών: 20,5x2,5mm
Βάρος: 0,264kg
Υλικό: Πολυαιθυλένιο (PE), κατάλληλο για τρόφιμα.
€2,45 χωρίς ΦΠΑ
€3,04 με ΦΠΑ

Βάση Κυψέλης Κινητή ANEL Langstroth Αεριζόμενη (Αντι-Βαρρόα) (συμπεριλαμβάνονται 1 set πόρτες)

Κωδικός προϊόντος: AN5100V
Διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα του κλειστού πάτου ANEL αλλά υιοθετεί τη νέα τάση που έχει προκύψει παγκόσμια για αερισμό της κυψέλης από το κάτω μέρος. Τι προσφέρει ο αεριζόμενος/αντιβαρρόα πάτος: Έχει παρατηρηθεί ότι οι μέλισσες πετούν πολλά βαρρόα καθημερινά κάτω τα οποία όμως ξανανεβαίνουν στις μέλισσες. Με τον ανοιχτό πάτο της ANEL όμως όποιο βαρρόα πέσει κάτω στο χώμα εξουδετερώνεται, πεθαίνει και το μελίσσι έχει σημαντικό όφελος. Όπως επίσης σημαντικό όφελος έχει και για ασθένειες που σχετίζονται με την υγρασία (Ασκοσφαίρωση και Νοζεμίαση) οι οποίες αποδεδειγμένα όταν η κυψέλη αερίζεται επαρκώς προσβάλουν μικρότερο αριθμό μελισσοσμηνών. Ο πλαστικός πάτος ANEL είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε να μη βουλώνει από τη δραστηριότητα του σμήνους και επιπλέον με την πολυετή πείρα μας και τις συνεχείς βελτιώσεις στο υλικό έχουμε κατορθώσει να δώσουμε στο μελισσοκόμο ένα εξάρτημα που θα αντέξει πολλά χρόνια. Οι πάτοι ANEL που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1999 έχουν συμπληρώσει πολλά χρόνια συνεχούς χρήσης χωρίς πρόβλημα και συνεχίζουν…! Αυτό σημαίνει ποιότητα ANEL! Επαγγελματικό εργαλείο με αποδεδειγμένη αντοχή στο χρόνο! Συνδέεται με το πάτωμα με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους:
• Με ρυθμιζόμενους συνδετήρες εμπρός και πίσω
• Με συνδετήρες σύρματος δεξιά και αριστερά
• Βιδωτοί: Υπάρχουν ειδικές υποδοχές για να βιδώσουν μόνιμα τον πάτο στο πάτωμα
• Με ιμάντες σύνδεσης τους οποίους και μπορείτε να αφαιρέσετε μετά την τοποθέτηση των κυψελών για να αποθαρρύνετε τους κλέφτες. Μετατρέπεται πολύ εύκολα σε γυρεοσυλλέκτη: Διαθέτει ενσωματωμένο πλέγμα συλλογής γύρης . Έτσι με την προμήθεια του σετ συλλογής γύρης ref.AN57100 μπορείτε να μετατρέψετε τον υβριδικό σας πάτο ANEL σε γυρεοσυλλέκτη οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε!
Συνοδεύεται από πολύ πρακτικές πόρτες: Τα πορτάκια για το κλείσιμο της εισόδου της κυψέλης που συνοδεύουν τον πάτο είναι εφοδιασμένα με ειδικές θυρίδες εισόδου για τις μέλισσες οι οποίες εμποδίζουν την είσοδο σε ζωύφια μεγαλύτερα των 8mm. Προστατεύουν ακόμα και από τις μικρές κίτρινες σφήκες γιατί δίνουν την ευκαιρία στις εργάτριες να αμυνθούν από «οχυρωμένη» θέση τους εχθρούς. Τα πορτάκια είναι εφοδιασμένα στην πίσω πλευρά με ένα πιράκι το οποίο ασφαλίζει αυτόματα την πόρτα στη θέση μεταφοράς. Δεν γλιστράει στην καρότσα κατά τη μεταφορά: Τα πέλματα του πάτου είναι από ειδικό αντιολισθητικό υλικό και είναι βιδωμένα στον πάτο . Έτσι και δεν γλιστράνε οι κυψέλες στην καρότσα του φορτηγού κατά τη μεταφορά και δεν αποκολλούνται τα πέλματα από τα πόδια. Διατίθεται σε καφέ χρώμα. Κατασκευασμένος από πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα.
€8,84 χωρίς ΦΠΑ
€10,96 με ΦΠΑ