Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters

Επεξεργασία Κεριού

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Αντικολλητικό Κεριού 5 Lt

Αραιώστε το σε νερό καλύψτε τις επιφάνειες που θέλετε και ρίξτε το λειωμένο κερί . Αυτό το υγρό είναι καλύτερο από οτιδήποτε άλλο και κάνει αδύνατη την πρόσφιση του κεριού πάνω στις επιφάνειες Το ενδεδειγμένο για τη χρήση με τα αυτόματα κηρηθροποιεία .
€88,20 χωρίς ΦΠΑ
€109,37 με ΦΠΑ

Κηροτήκτης Ηλιακός 2 πλαισίων

Από γερό ξύλινο πλαίσιο και διπλό παράθυρο με χωρητικότητα δύο πλαισίων. Ιδανικός για ερασιτέχνες μελισσοκόμους, αυτός ο κηροτήκτης παγιδεύει την ηλιακή ακτινοβολία και αυξάνει την θερμοκρασία στο εσωτερικό του ώστε οι κηρήθρες των πλαισίων να λιώσουν και να βγουν από την ειδική έξοδο εξοπλισμένη με φίλτρο. Συλλέγονται σε ένα μικρό δίσκο. Το κερί που παράγεται με αυτή τη μέθοδο είναι άριστης ποιότητας και έχει υποστεί φυσική λεύκανση από τον ήλιο. Διατίθεται και με περιστρεφόμενη βάση.
€148,72 χωρίς ΦΠΑ
€184,41 με ΦΠΑ

Κηροτήκτης Υγραερίου Τετράγωνος

Ο κηροτήκτης αυτός είναι κατασκευασμένος αποκλειστικά από ανοξείδωτο χάλυβα. Λιώνει τις κηρήθρες σε καθαρό κερί καθώς και τα απολεπίσματα σας. Λειτουργεί με εστία υγραερίου και ατμό για αυτό πρέπει να είναι συνέχεια παρόν το νερό στον πάτο του κηροτήκτη. Όταν το νερό βράζει οι ατμοί θα λιώσουν τις κηρήθρες σας και το κερί θα τρέξει κάτω από την σήτα αποστράγγισης ενώ παράλληλα τα πλαίσια σας θα απολυμαίνονται. Εστία υγραερίου δεν συμπεριλαμβάνεται. Η έξοδος μπορεί να σφραγιστεί ώστε να τον χρησιμοποιήσετε μόνο για απολύμανση. Χωριτικότητα περίπου 20 πλαισίων Διαστάσεις: 60 x 40 x 82 cm, εσωτερικό: 33 x 53 x 49 cm.
€495,00 χωρίς ΦΠΑ
€613,80 με ΦΠΑ

Κηρηθροποιείο Χειροκίνητο Υδρόψυκτο

Ιδιαίτερα χρήσιμο σε μέρη όπου δεν έχετε πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα. Παράγει 60-120 φύλλα κηρήθρας την ώρα. Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα και καλούπι σιλικόνης στο οποίο δεν κολλάει το κερί. Απλά χύνετε λιωμένο κερί στο καλούπι, κλείνετε το καπάκι και περιμένετε 10 με 20 δευτερόλεπτα (ανάλογα με την θερμοκρασία του νερού και του κεριού), ανοίξτε το καπάκι και αφαιρέστε την κηρήθρα με το χέρι. Οι κερήθρες που παράγει το μηχάνημα είναι χυτού τύπου (απρεσάριστου) οπότε είναι εύθραυστες σε θερμοκρασίες κάτω των 20 C. Πριν τις δουλέψετε μπορείτε να τις βουτήξετε σε ζεστό νερό (όχι πάνω από 35 C) και θα μπορείτε να τις χειρίζεστε πιο εύκολα. Εναλλακτικά μπορείτε να τις βάλετε σε κάποιο χώρο με θερμοκρασία 20-35 C μερικές ώρες πριν.
€548,00 χωρίς ΦΠΑ
€679,52 με ΦΠΑ

Κηροτήκτης Υγραερίου Pro Eco

Με καζάνι που χωράει έως και 40 πλαίσια Langstroth το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι στηρίζεται σε 2 βάσεις (μια αριστερά και μια δεξιά) και με τη βοήθεια ενός μοχλού μπορείτε να εκκενώσετε τα λιωμένα κεριά τελείως και με ασφάλεια χωρίς να ανοίξετε το καπάκι. Η κατασκευή των τοιχωμάτων του (ισχυρό γαλβανιζέ) είναι τέτοια που συγκρατεί τη θερμότητα και τη μεταφέρει ταχέως στο εσωτερικό όπου έχετε βάλει τα πλαίσια και τις κερήθρες για να λειώσουν (μαζί με 30-50 kg νερό). Μπορεί να θερμανθεί και με καύση ξύλων καθώς και με καυστήρα υγραερίου ή πετρελαίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο όπως το Φίλτρο Μελιού ΙΝΟΧ φ23cm ref.BS55502 στην έξοδο του καζανιού για να φιλτράρετε το λειωμένο κερί το οποίο συλλέγετε σε λεκάνες ή άλλα δοχεία στα οποία πρώτα έχετε περάσει σαπούνι με νερό ή ακόμα καλύτερα το Αντικολλητικό Κεριού ref.RE70200. Το κερί είναι πιο ελαφρύ από το νερό οπότε και θα διαχωριστεί μόνο του. Απλά αφήστε το σε ένα επίπεδο σημείο χωρίς να το κουνάτε. Αν θέλετε να μην ραγίζει η πλάκα κεριού κατά τη στερεοποίησή της καλύψτε την επιφάνεια του δοχείου και φροντίστε ο χώρος να μην είναι πολύ κρύος. Οι αναθυμιάσεις απομακρύνονται από ενσωματωμένο μπουρί.
€811,00 χωρίς ΦΠΑ
€1005,64 με ΦΠΑ

Κηροτήκτης Υγραερίου Pro Supreme 80 Lt (17 πλαισίων Lng)

Διπλότοιχος και διπύθμενος έχει βγει πρώτος σε ταχύτητα σε διαγωνισμό σχετικών μηχανημάτων Διαθέτει κινητή σήτα η οποία εξυπηρετεί πολύ στο άδειασμα του μηχανήματος Το ρευστοποιημένο κερί περνάει μέσα από ένα πανί ή τσουβάλι που βάζετε στον πάτο της σήτας και φιλτράρεται Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λειώσετε τα απολεπίσματα σας . Αφαιρέστε πρώτα τη σήτα για να έχουν καλή επαφή τα απολεπίσματα με τα τοιχώματα και τον πάτου του κυροτήκτη Θερμαίνετε με εστία αερίου προπανίου , βουτανίου ή μείγματα τους Δεν συμπεριλαμβάνεται εστία αερίου Μην κόβετε τα σύρματα από τα πλαίσια ! Μπορείτε με τη βοήθεια του Τεντωτήρας Σύρματος ref.BS50200 να τα τεντώσετε σε 5 δευτερόλεπτα
€1172,99 χωρίς ΦΠΑ
€1454,51 με ΦΠΑ
Κατηγορίες

Filter by:

Clear All
Min: €109,00 Max: €58156,00
109 58156