Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters

Προστατεύοντας τις Μέλισσες

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Test Varroa Φιάλη Διοξειδίου του Άνθρακα CO2

Test Varroa Φιάλη Διοξειδίου του Άνθρακα CO2
€0,95 χωρίς ΦΠΑ
€1,18 με ΦΠΑ

Σφηκοπαγίδας Δακοπαγίδας ANEL Καπάκι

Σφηκοπαγίδας Δακοπαγίδας ANEL Καπάκι
€1,10 χωρίς ΦΠΑ
€1,36 με ΦΠΑ

Θειάφι 450 gr

Θειάφι 450 gr
€1,92 χωρίς ΦΠΑ
€2,37 με ΦΠΑ

Παγίδα Beetle Blaster για το Μικρό Σκαθάρι της Κυψέλης (Aethina Tumida)

Παγίδα Beetle Blaster για το Μικρό Σκαθάρι της Κυψέλης (Aethina Tumida)
€2,00 χωρίς ΦΠΑ
€2,48 με ΦΠΑ

Σφηκοπαγίδα Δακοπαγίδα ANEL

Καταπολεμούν τα επιβλαβή έντομα της καλλιέργειας ή της κατοικίας σας αποτελεσματικά, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια. Χωρίς δηλητήρια – χωρίς κόλες. Οι εντομοπαγίδες ANEL είναι οι πρώτες που χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία στη μαζική καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων σε βιολογικές και μη καλλιέργειες. Προκαλούν φυσικό πνιγμό στα έντομα που συλλαμβάνουν κι έτσι για τη λειτουργία τους δεν απαιτείται η παραμικρή χρήση εντομοκτόνων. Τα δολώματα που απαιτούνται για την έλξη και σύλληψη των εντόμων είναι οικονομικά, ακίνδυνα και μερικά μπορείτε να τα παρασκευάσετε και μόνοι σας. Είναι κατασκευασμένες από υψηλής αντοχής ανακυκλώσιμο υλικό και επαναχρησιμοποιούνται για πολλά χρόνια. Η παγίδα μας είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές της ΕΕ για τη βιολογική μέθοδο της αγροτικής παραγωγής (2092/91). ΤΙP: Για την μικρή κίτρινη σφήκα η πορτοκαλάδα είναι ένα καλό ελκυστικό.
€2,00 χωρίς ΦΠΑ
€2,48 με ΦΠΑ

Κιτρικό Οξύ 450 γρ

Κιτρικό Οξύ 450 γρ
€2,14 χωρίς ΦΠΑ
€2,65 με ΦΠΑ

Καυστική Σοδα ( συσκ. 1 Κγ)

Για την απολύμανση του υλικού σας . Διαλύεται σε αναλογία 5-10% σε νερό . Το βραστό διάλυμα είναι κατάλληλο για να απολυμάνει οτιδήποτε εμβαπτιστεί στο εσωτερικό του για 10 λεπτά . Προσοχή !!! Είναι εξαιρετικά διαβρωτικό , καυστικό και εκλύει δηλητηριώδη – τοξικά αέρια . Η χρήση του θα πρέπει να γίνεται σε εξωτερικούς ή πολύ καλά αεριζόμενους χώρους και θα πρέπει να φοράτε πάντα κατάλληλα γάντια , και προστατευτικά γυαλιά με κάλυμμά προσώπου . Πολλά υλικά μπορεί να διαβρωθούν- καταστραφούν με την εμβάπτιση . Εάν δεν είστε σίγουροι κάντε πρώτα δοκιμή σε ένα μικρό κομμάτι .
€3,02 χωρίς ΦΠΑ
€3,74 με ΦΠΑ

Μυρμιγκικό Οξύ 80% 1 ΚΓΡ

Οι ζυγοί είναι απαραίτητοι τόσο στους μελισσοκόμους όσο και στους συσκευαστές. Χρησιμοποιούνται σε μεγάλο εύρος από το μελισσοκομείο (ζύγιση κυψελών) έως την αποθήκη και τις λαϊκές αγορές.
€3,80 χωρίς ΦΠΑ
€4,71 με ΦΠΑ

Ομιχλοποιητή ANEL-FOGB AN60003Β Φιάλη Προπανο-Βουτανίου 170ΓΡ

Ομιχλοποιητή ANEL-FOGB AN60003Β Φιάλη Προπανο-Βουτανίου 170ΓΡ
€5,28 χωρίς ΦΠΑ
€6,55 με ΦΠΑ

Σκουρκοπαγίδα ANEL

Παρεμβάλλεται ανάμεσα σε ένα εμβρυοθάλαμο και ένα πάτωμα με την μικρή τρύπα επάνω. Βάζετε τα δολώματα στον εμβρυοθάλαμο και κλείνετε το επάνω μέρος του πατώματος με σήτα ή διάφραγμα ή οποιοδήποτε άλλο διάφανο υλικό. Προσοχή: Αν χρησιμοποιήσετε μέλι για δόλωμα θα έλκετε και μέλισσες, σε τέτοια περίπτωση βάλτε διάφραγμα για κάλυμμα του πατώματος για να διαφεύγουν οι μέλισσες. Η παγίδα λειτουργεί καλύτερα με την είσοδο σε βόρειο προσανατολισμό.
€5,70 χωρίς ΦΠΑ
€7,07 με ΦΠΑ

Οξαλικό οξύ 450γρ

Οξαλικό οξύ 450γρ
€7,54 χωρίς ΦΠΑ
€9,35 με ΦΠΑ

Test Αμερικάνικης Σηψιγονίας

Μέσα σε 3 λεπτά βλέπετε ΜΟΝΟΙ σας εάν τα μελίσσια σας πάσχουν από τη νόσο! Πολύ απλό στη χρήση: 1. Με τη σπάτουλα αφαιρείτε τα προς εξέταση δείγματα από τα κελιά. 2. Τα βάζετε στο μπουκαλάκι που περιέχει το αντιδραστήριο και τα μεταλλικά σφαιρίδια και ανακατεύετε για 20’’ 3. Με την πιπέτα παίρνετε διάλυμα από το μπουκαλάκι και βάζετε 2 σταγόνες στο ειδικό στρογγυλό παράθυρο του test. Σε 30’’ το αποτέλεσμα φαίνεται στο ορθογώνιο παράθυρο του τεστ. Εάν είναι ορατή ΜΙΑ γραμμή ΔΕΝ έχετε Σηψιγονία. Εάν είναι ορατές ΔΥΟ γραμμές τότε η ασθένεια είναι παρούσα. Τα test είναι πλήρη και περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζονται για την ολοκλήρωση και τη διάγνωση των ασθενειών.
€8,00 χωρίς ΦΠΑ
€9,92 με ΦΠΑ
Κατηγορίες

Filter by:

Clear All
Min: €1,00 Max: €162,00
1 162