Close
Поиск
Filters

Ловушки Насекомых

на странице

Top Cover for Wasp Trap ANEL for Yellow Jacket

Артикул: AN60100-1
Σφηκοπαγίδας Δακοπαγίδας ANEL Καπάκι.
€1,10 без налогов
€1,36 с налогами

Hornet Trap ANEL's Cone

Артикул: AN60110-K
€1,39 без налогов
€1,72 с налогами

Ловушка для ос Анель

Артикул: AN60100
Изганяют вредных насекомых посева или вашего дома эффективно, экономично и безопасно. Без ядов - без клея. Лавушки насекомых является первым которые были с успехом использованы в средствах массовой борьбы с вредителями в органических и неорганических выращивание. Создают естественное утопление насекомых и так использование инсектицидов не требуется. Приманки, необходимые для притягивания и захвата насекомых экономический спосод, безопасный и некоторые из них можно изготовить самостоятельно. Они изготовлены из высокопрочного материала для переработке повторному использованию и употребляются в течение многих лет. Наша ловушка находится в соответствии со стандартами ЕС для органических методов сельскохозяйственного производства (2092/91). СОВЕТ: Для маленького желтой осы оранжад является хорошим привлекателям.
€2,00 без налогов
€2,48 с налогами

Beetle Blaster Trap for the Small Hive Beetle (Aethina Tumida)

Артикул: VA60201
Παγίδα Beetle Blaster για το Μικρό Σκαθάρι της Κυψέλης (Aethina Tumida).
€2,00 без налогов
€2,48 с налогами

Ловушка для шершней Анель

Артикул: AN60110
Поставлен между гнездом и полом с небольшим отверстием на верху . Поместите приманоки в гнезде и закройте верхний корпус сеткой или диафрагмой или любой другим прозрачным материал. Внимание: Если вы используете мед как приманку то оно будет притягивать и пчел, в этом случае поставте диафрагму для покрытия корпуса, чтобы пчелы не попали в приманку. Ловушка лучше всего работает с входом северной ориентации.
€5,70 без налогов
€7,07 с налогами

Hornet trap ANEL

Артикул: PO60110-1
Μεταλλική Σκουρκοπαγίδα. Θα χρειαστείτε δύο άδειους ορόφους για να προσαρμόσετε ανάμεσά τους τη σκουρκοπαγίδα, ένα καπάκι και δόλωμα που θα βάλετε πάνω στη σήτα.
€11,00 без налогов
€13,64 с налогами

Glue for Wasps 750ml

Артикул: GE60300
Οι σφήκες και οι σκούρκοι-σερσέκια μπορούν να εξελιχθούν σε πραγματική μάστιγα για τις μέλισσες εξολοθρεύοντας τον πληθυσμό τους. Η κόλλα για παγίδες θα συγκρατήσει και τις σφήκες και τους σκούρκους-σερσέκια στην επιφάνεια που θα την εφαρμόσετε. Οδηγίες χρήσης: Σε μία επίπεδη επιφάνεια διαστάσεων τουλάχιστον 20x20cm απλώστε μία γενναία ποσότητα κόλλας (να έχει τουλάχιστον 3-4χλσ πάχος). Στο κέντρο βάλτε δόλωμα που θα έλξει τις σφήκες, αλλά όχι τις μέλισσες. Κομμάτια ψαριού, κιμάς και μερικές γατοτροφές είναι ιδανικά δολώματα. Όταν η επιφάνεια της παγίδας γεμίσει με έντομα ή εάν λόγω υγρασίας ή θερμοκρασίας η επιφάνεια της κόλλας γίνει υδαρή θα πρέπει να φτιάξετε καινούργια παγίδα. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν και τα περισσότερα έντομα που θα παγιδευτούν θα είναι νεκρά σε λίγες ώρες, μέχρι τότε οι παγιδευμένες σφήκες μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν το κεντρί τους οπότε θα πρέπει να χειριστείτε την παγίδα με προσοχή. Οι παγίδες θα έλξουν και ζώα (πχ γάτες, σκύλους), τα οποία είναι δύσκολο μεν να θανατωθούν από την παγίδα (αλλά όχι αδύνατο) αλλά η επαφή με την κόλλα θα τα ταλαιπωρήσει, οπότε θα πρέπει να βάζετε τις παγίδες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουν πρόσβαση τα ζώα. Η κόλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παγίδευση μικρών ή μεγάλων ποντικιών. Για να γίνει αυτό ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες βάζοντας όμως την κόλλα πάνω σε μια επιφάνεια μαλακού πλαστικού φύλλου (πχ πλαστική σακούλα) και για δόλωμα χρησιμοποιείστε τυρί ή φυστικοβούτυρο. Το σκεπτικό είναι στην προσπάθειά του να φάει το δόλωμα να τυλιχτεί το ποντίκι με τη σακούλα, οπότε άσχετα από το μέγεθός του να γίνει μία μάζα με αυτή.
€12,20 без налогов
€15,13 с налогами

Ловушка для ос APISHIELD

Артикул: VA60200
Ελληνική ευρεσιτεχνία ( Δρ. Μηχ. Υφαντίδης ) Η παγίδα για σφήκες – σερσέκια που δολώνεται με τη μυρωδιά της κυψέλης! Η συσκευή τοποθετείται κάτω από ένα πάτωμα και αντικαθιστά τον πάτο της κυψέλης . Η μυρωδιά από τις μέλισσες έλκει τις σφήκες οι οποίες στην προσπάθειά τους να μπουν στην κυψέλη περνάνε μέσα από εισόδους κατασκευασμένες έτσι ώστε να μη μπορούν να τις εντοπίσουν οι σφήκες μετά την είσοδό τους στη συσκευή. Το αποτέλεσμα είναι η φυσική θανάτωση των εντόμων χωρίς την παραμικρή χρήση δολώματος ή δηλητηρίου!
€90,00 без налогов
€111,60 с налогами
Категории

Filter by:

Clear All
Min: €1,00 Max: €112,00
1 112