Close
Λίστα αγαπημένων Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λίστα Σύγκρισης
Αναζήτηση
Filters
Κωδικός προϊόντος: XX10302
Γίνε ο πρώτος που θα αξιολόγησει αυτό το προϊόν
Διαστάσεις (Αντικειμένου): 29x26x12 cm
Βάρος: 1,20 Kg
Τεμάχια / Πακέτο: 1
€17,34 χωρίς ΦΠΑ
€21,50 με ΦΠΑ
Ένα διαφορετικό καπνιστήρι! Το στόμιο είναι παραλληλόγραμμο. Έτσι ο καπνός διαχέεται από μεγαλύτερη έξοδο σε σχέση με τα κλασικά καπνιστήρια. Η λαμαρίνα είναι από ενισχυμένο βαμμένο εξωτερικά σίδερο. Tο φυσερό είναι δερμάτινο. Ανεπίστροφη βαλβίδα για αποφυγή αναρρόφησης της φλόγας.
Ένα διαφορετικό καπνιστήρι! Το στόμιο είναι παραλληλόγραμμο. Έτσι ο καπνός διαχέεται από μεγαλύτερη έξοδο σε σχέση με τα κλασικά καπνιστήρια. Η λαμαρίνα είναι από ενισχυμένο βαμμένο εξωτερικά σίδερο. Tο φυσερό είναι δερμάτινο. Ανεπίστροφη βαλβίδα για αποφυγή αναρρόφησης της φλόγας.
Βαθμολογήστε το προϊόν
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
  • Κακή
  • Άριστη
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Θύρα Εισόδου ή/και Τροφοδοσίας Κλασική (Μαύρη) ANEL

Κωδικός προϊόντος: AN51678
Η τάπα καπακιού κυψέλης χρησιμοποιείται σε τρεις διαφορετικές εφαρμογές: Τρυπάτε το εξωτερικό καπάκι στο σημείο κάτω από το οποίο θα υπάρχει τροφοδότης οροφής. Βιδώνετε την τάπα με κέντρο την τρύπα (φ42) που ανοίξατε. Από αυτό το σημείο και μετά θα γεμίζετε τον τροφοδότη ανοίγοντας την τάπα, πράγμα που σημαίνει πως δεν πρόκειται να στρεσαριστεί το μελίσσι ενώ συγχρόνως έχετε κέρδος χρόνου και λιγότερο κόπο. Εναλλακτικά μπορείτε στο εσωτερικό του καπακιού να καρφώσετε ένα κομμάτι σήτα ώστε να αποφύγετε και την παραμικρή έξοδο μελισσών κατά την τροφοδοσία ή τη μεταφορά. Σε πολύ δυνατά μελίσσια μπορείτε να δημιουργήσετε μια ή περισσότερες εισόδους τις οποίες μπορείτε να θέτετε σε λειτουργία ή εκτός απλά κουμπώνοντας ή ξεκουμπώνοντας την τάπα. Τους ζεστούς μήνες μπορείτε να προσθέσετε μία ή περισσότερες θύρες εξαερισμού ανοίγοντας τρύπα στο πλάι της κυψέλης και εφαρμόζοντας την τάπα από την εξωτερική πλευρά και καρφώνοντας ένα κομμάτι σήτα στο εσωτερικό της τρύπας. Κατασκευασμένη από πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα. Ιδανική και για ξύλινη και για πλαστική κυψέλη!
€0,53 χωρίς ΦΠΑ
€0,66 με ΦΠΑ

Μαγνητικοί Αριθμοί (συσκ. αριθμών 0-9x1)

Κωδικός προϊόντος: AN17010/0-9
ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ! Μαγνητικοί Αριθμοί για αρίθμηση κυψελών, εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα! Ισχυρό μαγνητικό στοιχείο το οποίο δεν ξεκολλάει εύκολα. Μερικές ώρες μετά την τοποθέτηση των αριθμών, η μεριά που ακουμπάει στο μέταλλο δημιουργεί ισχυρή έλξη. Μπορείτε να το διαπιστώσετε προσπαθώντας να κουνήσετε τα ψηφία, είναι σαν να ξεκολλάνε. Όσο περισσότερο μένουν τόσο γίνονται ένα σώμα με το μέταλλο.
Συνδυάστε τους με τους μεταλλικούς προσανατολιστές μελισσών της ANEL.
Συμβουλευτείτε τον Οδηγό Αγοράς Μαγνητικών Αριθμών που θα βρείτε στην κατηγορία «Εγχειρίδια και Σχετικά Αρχεία» για να δείτε ποια πακέτα χρειάζεται να παραγγείλετε ανάλογα με τον αριθμό των κυψελών σας.
€1,30 χωρίς ΦΠΑ
€1,61 με ΦΠΑ

Πλαίσιο Κηρήθρα Πλαστική ANEL PS Εμβρυοθαλάμου H23,1mm(9 1/8'') Ακέρωτο Lng Hoffman

Κωδικός προϊόντος: AN51661PS
Πλαστικό πλαίσιο με ενσωματωμένη έγχυτη κηρήθρα, τυπωμένη με απόλυτα εξάγωνα (5,50χιλ.). Δεν χρειάζονται πέρασμα πιρτσινιών, σύρματος και κηρήθρας. Δεν τα πιάνει κηρόσκορος. Δεν ξεκαρφώνουν, δεν χαλαρώνουν και δεν κρεμάνε. Στον μελιτοεξαγωγέα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερες ταχύτητες χωρίς να καταστρέφεται το πλαίσιο ή η κηρήθρα. Ιδιαίτερα χρήσιμο για σφιχτά μέλια όπως το έλατο και η βανίλια Μαινάλου. Όλα τα πλαστικά πλαίσια ANEL διατίθενται επικερωμένα ή ακέρωτα. Εάν θέλετε να κερώσετε εσείς τα πλαίσια μπορείτε ή να τα εμβαπτίσετε σε λιωμένο κερί θερμοκρασίας 60-70ºC ή να τα κερώσετε με τη βοήθεια ενός ρολού το οποίο βουτάτε μέσα στο λιωμένο κερί. TIP: Τα πλαίσια ANEL απολυμαίνονται σε διάλυμα καυστικής ποτάσας 5% σε θερμοκρασία 80ºC.
€1,33 χωρίς ΦΠΑ
€1,65 με ΦΠΑ